4

Min tredje familj

Imorse när jag kom ner på nedervåningen som en zombie klockan 06.50 så höll mina värdföräldrar på att skypa med en australiensk kille som kan eventuellt bli min ersättare den dagen jag far hem till Sverige igen. Trots att jag var helt borta i huvet så hann jag säga 'godmorgon' och av det lilla jag hann se just då så verkade det vara en trevlig typ.
 
Senare under dagen så blev jag taggad i ett inlägg på facebook av min värdmamma och överraskades av detta. När hon kom hem från jobbet var hon helt gråtfärdig och gav mig en fet kram. Jag kommer sakna denna värdfamilj så mycket den dagen jag väl far hem:
 
1 Elin:

Åh vad fint! Då känner man sig verkligen uppskattad!:)
Jag valde att åka hem efter tre månader för jag inte trivdes i min familj och på ett år har vi skickat 2 mail till varandra och jag är glad att slippa prata med dem!
Så vad glad och tacksam för att du faktiskt har en familj och personer som du älskar, på andra sidan jorden. Hallå, jag menar det är coolt om nått! :)

Svar: Åh men fan va tråkigt o höra, det måste ju varit en helt fel matchning då med andra ord. Jag är sjukt tacksam faktiskt. Känner mig mer som en familjemedlem än som en anställd.
Simon Engberg

2 Mor:

Men gissa hur mycket din känslogurka till "förstamamma" grät när jag läste det fina inlägget från din "tredjemamma"!!
Du har fyra fantastiska personer på Mercer Island som verkligen har tagit in dig i familjen och det i sin tur har hjälpt oss att stå ut med saknaden efter dig.
Vi skulle gärna åka dit igen och träffa dom, vem vet- vi kanske åker om nåt år och drar med dig (även om du inte behöver ha oss i släptåg hela tiden ;-))
Den som ersätter dig kommer att få jobba sig in i familjen precis som du fick göra i början men det blir nog snäppet svårare för den personen att komma in efter dig ❤️

Svar: <3
Simon Engberg

3 Tess D.:

Åh vad fint skrivet av henne! ♡ Du kan verkligen sträcka lite extra på dig & vara grymt stolt över dig själv & ditt arbete. Bättre " betyg" går ju inte att få. Well done!! :)

Svar: Det är jag verkligen! Tack så mycket! Å vad kul att du fortfarande läser! :D
Simon Engberg

4 Cecilia:

Hej Simon.

Har precis läst igenom hela ditt arkiv! Jag säger bara WOW, vilken blogg. + att du är kille, det är ju inte många på den fronten! Men jag kommer att fortsatta läsa din blogg. Din relation till Josh är fin. Fick någon/ra tårar när jag läste vad din tredje mamma hade skrivit om dig!

Fortsätt med att blogga Simon, gillar den faktiskt!
/ Kramar Cecilia

Svar: Men tack va glad jag blir! Sånna här kommentarer gör att det känns mkt roligare att blogga! Fortsätta att blogga ska jag absolut göra!
Simon Engberg