3

Min sovkompis

En av dem som jag kommer sakna mest här i USA den dagen jag far hem till Sverige igen är hunden i huset, Chelsea. Under hela mitt första år har hon alltid lagt sig på golvet utanför mina värdföräldrars sovrum när det är läggdags. Men nu på senare tid har hon börjat kolla ifall dörren in till mitt rum står på glänt. Varje gång den gör det så kommer hon och smyger försiktigt in och lägger sig här mot väggen precis bredvid mitt skrivbord och min säng och spenderar natten här istället.
 
Det speciella med den här hunden är att hon har exakt samma ansikte som hunden jag växte upp med som liten. Båda två är/var en blandras med border collie med i generna. Reincarnation?
 
 
4

Caps

 
Jag har hunnit samla på mig lite kepsar här i staterna. När jag kom till USA hade jag en enda, helt vanlig lila keps. Nu har jag skaffat mig ett gäng nya snapbackpolare.. o fler lär det bli:
 
 
 
1

fridayfun

Riktigt skön fredag idag. Började med sovmorgon o lite skypande. Sedan drog jag och Johan ner till downtown Seattle för lite käk och shopping. Nu på kvällen drog vi en squash-match (har nu vänt 0-2 till 2-2 i matcher) följt av bastu och Bad Grandpa på bio.
 
Filmen i sig var faktiskt både sjuk och kul, men jag hade nog egentligen inte rankat den som en toppfilm. Men med kvällens förutsättningar så blev det en film som jag aldrig någonsin garvat så mycket åt tidigare i en biograf. Till att börja med så var vi båda lite trötta och nära till garv efter lite squash och bastande. Men även i biografen var det fullt av folk på gott humör. Varav det var rätt tydligt att en hel del var höga. Faktum är att det faktiskt till och med satt folk och rökte på inne i biografen. Allt detta i en mix gjorde att folk garvade åt i princip allting. Även vi!