0

Movie weekend

Shit vad jag malat ner mig i filmer denna helgen! Vädret har inte varit något att skryta om, så det är med gott samvete. 
 
Fredagkvällen spenderades på bio och 'Pain & Gain'. Visst var det mycket kul i den filmen, men satan vad den spårar ur..
 
Lördag blev de både 'This is 40', 'Django Unchained' och 'Inception. Söndag bjöd på lite simning och sedan 'The Dark Knight'.
 
Men alltså, Inception. Det måste vara den absolut bästa filmen jag någonsin sett. Jag satt med gåshud efter hela kroppen och vara helt mållös i slutet. Det kan nog haft stor påverkan att jag satt ensam i ett mörkt rum med hörurar = bästa möjliga inlevelse.   Kan inte fatta att jag inte sett den föräns nu..
 
0

Aj

Detta är priset man får betala av att spela tennis iklädd linne två dagar i rad. Idiotiskt, ja. Förbannat kul, ja.
Det svider och jag ser ut som en kräfta på axlarna. Komiskt nog är jag ju född som stjärntecknet kräfta.
 
Å andra sidan lika bra att ta vara på så mycket sol som möjligt nu. Nästa vecka ska det bli ner mot 14-15 grader och betydligt molnigare!
 
Ikväll blir det Pain & Gain på bio. Har läst mycket blandade reviews om den. Mestadels negativt. Men hade tänkt gå dit och skaffa mig en egen uppfattning! Har ännu bättre utgångsläge om jag dessutom inte har skyhöga förväntningar!