0

Svensk sommar redan

Alltså det är ju sjukt att det bara är Mars och de redan är uppe i tjugo grader här. Mina veka pigment hade tydligen inte vant sig från någon av mina solsemestrar denna vinter, så jag brände mig litegrann på både axlar och kinder av att vara ute i solen några ynka timmar idag. Imorgon blir det att ställa alarmet och gå upp tidigt för att se Luleås match och sedan ut och njuta av solen igen (läs bränna sig igen)! Strax blir det lite kallare och blötare igen, så det gäller att passa på!
 
På tal om Luleå Hockey så var personen som har hand om deras officiella instagram in och hälsade på med en ironisk kommentar på bilden jag lade upp vid för ett tag sen!
 
0

SEATTLE

Skön fredag idag. Startade dagen med att vakna tidigt trots ledighet, sedan drog jag en sväng till gymmet med Sam, för att sedan fara hem och lägga mig i jacuzzin och se Luleå-Frölunda på laptopen! 
 
Nu på kvällen stack jag med Johan Falk (Ja, han är den riktiga Johan Falk och inte någon filmatiserad karaktär) till IKEA och sedan in till Seattle och tog lite kort. För övrigt börjar vädret likna svensk sommar här nu!
 
1

Pojken är dyr i drift

Nu har Josh lyckats ha sönder en andra iPad, bara under det halvår som jag befunnit mig här i huset. Han är inte billig direkt. Som tur var har mina värdpäron Applecare, så det löste sig rätt så enkelt och billigt denna gång med att få en helt ny iPad. Igen. Skulle däremot denna också gå sönder så blir det lite dyrare.