0

Ubåt

Jag ser ju nu att bilderna jag tog från ubåten har rätt jävla ovass skärpa alltså. Men jag var väll mer fokuserad på att se allting med egna ögon, vilket jag tyvärr ibland glömmer av att göra. Jag brukar ofta fokusera mer på att ta kort/filma än att just uppleva saker själv med egna ögon. Precis som att det skulle vara viktigare att få dela med sig för andra istället för att få uppleva saker själv. Det är nog tyvärr inte bara jag som är så, det är nog ett rätt vanligt  med all social media..
 
Vi var som djupast 40 meter under ytan. Trots detta så ser ni ju hur ljust det är där nere på botten. 
... Fan va allt som har med hav att göra är coolt. Marinbiolog hade ju varit ett rätt häftigt yrke faktiskt.
 
 
 
0

Back in rainy Seattle

Landade imorse kring 5.30 am här hemma i Seattle. Hade lite svårt o sova på flyget med tanke på att Josh fes hela jävla natten och hade käkat Burger King till både lunch OCH middag. När vi hade landat slog jag igång livestream på mobilen för att tyvärr se Sverige bli sönderkörda av Kanada i OS-finalen. Sedan lade jag mig i sängen så fort vi kom hem och sov till någonstans kring kl 13. Därefter tog jag en pizza till lunch och nu på kvällen har jag varit och hängt med ett gäng au pairpolare. 
 
Sista dagen på Hawaii så for jag och Josh ut på en ubåt, så jag tänkte ta och slänga upp lite bilder därifrån. Men det får bli imorgon då jag måste packa upp mina grejer osv. Vi åkte ner 40meter under vattenytan til havsbotten och fick se både ett sjunket skepp och några hajar. Imorgon ska jag fixa upp det! Godnatt så länge!