1

Youngster

Tanken var idag att boka biljetten ner till Jocke och Linn med company nere i Georgia. Men allt annat kom ivägen: Träning, shopping, skype och jobb. O nu på kvällen var vi på en finrestaurang och hade födelsedagsmiddag för Anieka som blev 23 bast. Det är lite speciellt att nu helt plötsligt vara bland de yngsta i alla umgängen. Men ska jag vara ärlig så känner man sig ju inte yngre. Det känns inte heller som att jag uppfattas som det. Däremot på det där jäkla pappret så är jag ju faktiskt det. 19 är nya 16. Fördel: Tränar istället för att festa. Nackdel: Missing out on some fun.
 
Jockster, jag bokar imorgon.
 
Restaurangen vi käkade på med enbart kvinnliga servitriser: Mycket ögongodis och gott kött.
 
 
 
 
 
 
0

"Blackensippin"

Älskar att min värdfarsa tycker att Family Guy är lika kul som jag tycker. Idag så hade han spelat in något avsnitt och sa att det var en del med om Sverige där de "sa nånting på svenska". Hahaha
 
1

Vackra Seattle

Stack idag in med Anna och de tre nya tjejerna som just anlänt här i området till IKEA. Två svenskar och en danska! Trevliga typer hela bunten! Så tjockt med folk som det var inne i butiken och med tanke på hur många IKEA-butiker det finns i hela världen så förstår jag hur Ingvar Kamprad kan vara så förbannat rik!
 
De har en liten restaurang där inne i butiken. Det är rätt kul och se att i princip varenda människa köpte svenska köttbullar med mos, brunsås och lingonsylt. Även jag. Gott, billigt och framförallt svenskt!
 
Nu på kvällen var vi och såg på utsikten av Seattle på andra sidan vattnet. Det är typ förtrollande vackert. Det går inte att fånga på bild, man måste se det med egna ögon. De bilder som jag lyckades få till är dessa.
Gjorde i skrivande stund mittenbilden till min nya omslagsbild på facebook mjehe!