0

Halloween

Halloween var sjukt. Jag rekommenderar inte att vara iklädd en musklig dräkt och befinna sig i närheten av en klubb för rövryttare och flatlöss. En gayklubb alltså. (No offence, lät bara kul) Vanligtvis gillar jag beröring, men av tjejer. Jag har inte känt mig så obekväm som jag gjorde den natten på väldigt länge. Men bortsett från bögiga tafsningar så var det en rätt bra kväll! Här är några bilder jag lyckats lägga vantarna på! 

 
Dagen efter det så var det pumpkin carving som gällde. Försökte göra ett slott, men det blev lika lyckat som om jag skulle prova på rullskridskor typ. Så när jag insåg mitt misslyckande så använde jag den lilla kreativitet jag har och gjorde om den till ett pumpa-ansikte med årets största käft istället. Den funkar bra!
 
 
 
Fan vad overkligt det är med stormen Sandy för övrigt. Dem visar konstant inslag om det på TV. Redan nu, klockan 11pm första kvällen så är 13 människor bekräftade döda, tror de är fler obekräftade.. och 5 miljoner människor är utan ström. Jorden skulle väll gå under 2012..
 
2

Mr incredible

Har idag varit in och köpt Halloween-outfitten. Har redan hunnit läcka ut bild på den på instagram, men nu kommer den upp här med. Meet Mr Engible.
 
 
 
 
Ikväll när jag satt och mös i denna så insåg jag att livet flyter på ganska bra just nu. På alla fronter. 
 
 
Visserligen försvann de tankegångarna rätt så fort då jag efter badet höll på att jaga Josh och sprang in i en dörrkarm så det ser ut som jag grott en tumör på axeln nu. Så förbannades jävla kass.
 
 
 
 
 
1

Shopaholic

Det är så farligt för börsen att vara ledig under dagarna... Drog in till downtown Seattle med min nya vän Sam för shopping och käk idag. Investerade i ett antal nya plagg. Vad ska man göra då det är snyggt, bra pris och man har kvar sparade pengar från Sverige? Ska börja ta det lugnt nu. Kanske. 
 
Avslutade shoppingdagen med en fetfet burgare på Cheesecake factory! Nu vankas sovmorgon imorgon. Ojoj så fint!
 
 
 
Letade bland annat idag något nytt att träna i. Hittade ett linne som nästan kändes för fint för att stå och svettas i. Sen investerade jag i ett par nya dojor. Har redan 5 skor här.. Sen råkade jag köpa tre tröjor med..
Men vafan ska ju vara här ett år, minst!