0

Rattlesnake Ledge

Idag var vi ett gäng på 8 svenskar som drog iväg på en hike på Rattlesnake Ledge. Sträckan upp var inte särskilt lång och vi måste ha gått rätt fort, för vi var uppe på toppen riktigt snabbt. Höjden var inte alls densamma som Mount Si som vi var upp på för några månader sen, men det var vackert här uppe med. 
  Trots att jag inte är mycket av en vildmarksmänniska nu i ung ålder så har jag en känsla av att jag kommer bli en skogsmulle precis som farsan en vacker dag. Han och Eva sysslar mycket med fjällvandringar o grejer.
 
Nu på kvällen blev det middag på indisk restaurang följt av bio. Gå inte och se Noah. Så sjukt seg film. Får 1 av 5 getingar i betyg.
 
 
(synd att det inte blev av någon gruppbild så alla 8 fick vara med på bild)
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Checking in

Som ni märker, och som jag fått höra, så är jag väldigt dålig på att uppdatera bloggen nu. I ärlighetens namn är det för att jag inte gjort någonting, alls, de senaste dagarna. Jag har ätit mat, sett LHF förlora gång på gång, sovit, hängt lite med polare. Utöver det har jag bara suttit inne och spelat CS:GO med alla Piteåpolare. Det enda sättet jag kan umgås med polarna där hemma. Ruggigt beroendeframkallande spel dessutom.
 
Jag har insett att jag just nu i princip VÄNTAR på att fara hem till Sverige igen. Detta just eftersom hemresan är det enda spikade datumet jag har just nu med någonting kul planerat. Därför behöver jag boka in lite roliga grejer fram tills dess.
Först upp är en hike upp på Rattlesnake Ledge med några svenska kompisar nu på söndag. 
 
Sen är det två saker jag redan har lovat mig själv att göra sedan länge tillbaka. Båda dessa saker ska jag dessutom hålla:
- Fallskärmshoppning
- En helg på Kajak i Späckhuggarnas område.
 
Just kajakturen är jag Ännu mer taggad på nu efter att ha sett dokumentären Blackfish. Riktigt sevärd film. Efter att ha sett den så är jag glad att jag aldrig for på Seaworld trots mina två vistelser nere i Orlando. De bryr sig BARA om pengar.
Späckhuggare ska inte simma runt i en swimmingpool. 
 
 
 
1

Lätt att somna ikväll

Var just så jäkla trött att jag tänkte däcka utan att slänga iväg ett inlägg, men då det bjöds på massa glass här hemma fick jag en liten sockerkick så jag ska skynda mig att skriva innan effekten avtar.
 
Gick in till min bank igår för att lösa ut veckans check i lösa pengar pga mitt låsta konto + fråga lite mer kring hela situationen av mina stulna $1287 från bankkontot. Kvinnan jag fick prata med förklarade för mig att jag kommer att få mina pengar ersatta. Exakt datum är svårt att säga, men jag kommer att få det tillbaka. Vilket känns betryggande som fan.
      Jag som aldrig varit utsatt för idiotbedragare förut greps ju först av världens panik då jag först hade upptäckt det. Såklart. Men tragiskt nog verkar det vara vanligt med bedrägeri här. Min värdmamma har någon gång blivit utsatt för det, bekantas bekanta har också trillat dit, till och med kvinnan på banken som hjälpte mig hade själv blivit utsatt för bedrägerier. Säkerheten i USA är på stenåldersnivå i jämförelse med i Sverige. Det dåliga med detta land är just det faktum att det är 50 olika delstater. Det är inte lika lätt att förändra ett helt säkerhetssystem som det är i Sverige. Visst är det coolt att t.ex. få sin lön på en check, men kom igen det är år 2014
 
-
 
Var idag och åkte snowboard för första gången sen jag kom till USA. Rätt tragiskt att jag inte åkt något föräns nu, 1,5 år efter ankomst, men pengar, intresse eller sällskap har alltid varit faktorer till att jag aldrig farit iväg. Men idag hakade jag på med 4 svenska brudar. Hade det inte varit för planeraren Malin så hade jag nog än idag inte åkt något.
Denna heldag i backen är också orsaken till varför jag sitter och ler bara av tanken av att få sova.