3

Home

Hemma i Seattle. Vi anlände väll hem hit kring 7 på morgonen idag och lade oss och sov tills 12-13. Så trots att klockan är 14 här nu så känns det som morgon. Imorgon bär det vidare mot Vancouver i Kanada för nyårsfirande. Det går fort i svängarna.
0

Last day

Sista dagen i paradiset och vädret kunde inte vara bättre. Ligger i skrivande stund i en solstol och myser på i skuggan vid poolen. Imorse hörde vi en kvinna som skrek nåt om valar och sprang ner mot stranden, så vi hakade på och sprang ner till en stor folkmassa som redan stod där! Och visst hade hon rätt, det var 2-3 st valar bara 100-150 meter ut!!! De simmade i princip BREDVID de människor som var ute och paddlesurfade. Sjuuukt coolt! Önskar att jag hade med mig kameran/mobilen ner dit! Måste verkligen varit ett episkt once-in-a-lifetime-moment för de som var ute på sina surfbrädor!!!

Planet mot Seattle lyfter ikväll kring 10 pm. Det enda i bildväg jag har att bjuda på är instabilder!

Har förövrigt barnasinnet kvar. Det ser man rätt tydligt då jag har skrapsår överallt på kroppen. Till o med hakan från då jag dök i botten tidigare idag..

1

Ninja turtle

Underbart väder återigen idag! Verkar bli lika bra de två sista dagarna här, så det ser ljust ut för badshorts-brännan. 
 
Idag stack jag och min värdpappa ut och snorklade. Satan så coolt. Vi hamnade mitt i ett stim av silverfiskar som cirkulerade runtikring oss. Kring korallreven så fanns verkligen Alla typer av fiskar. De hade alla slags former, alla slags färger, alla slags olika beteenden. Min högsta önskan innan vi simmade ut var att få se en havssköldpadda. Och tror ni inte att det en bit ut på botten ligger en STOR havssköldpadda! Jag simmade så jag låg på ytan rakt ovanför den. Jag törs erkänna att jag kände mig lite obekväm. Efter denna syn så simmade vi inåt land och tog en paus. När vi sedan simmade ut igen så såg vi att massor med snorklande människor hade samlats i en ring. Då hade denna stora sköldpadda simmat inåt mot land för att ta luft/utforska litegran. Riktigt ball upplevelse.
 
I samma veva som jag fick erbjudandet om att komma över till USA så fick jag även ett jobberbjudande i Piteå. Jag inser nu hur mycket jag hade gått miste om ifall jag hade stannat kvar i lilla Piteå. Jag gjorde rätt val.