0

Thanksgiving, klättring och godis

Filmen som Josh gjorde av sig själv då han spydde blev "succé" här. Igår när det var Thanksgiving så höll han själv på att spela upp videon på repeat i just det ögonblicket då det äckliga kräkljudet äger rum. Till slut fick vi alla nog, så jag tog av han mobilen och raderade filmen.
 
På tal om Thanksgiving så måste jag nog erkänna att den maten slår nog julbord alltså. Det blev dessutom kvar så pass mycket rester att jag värmde upp litegrann o käkade det både till lunch och middag igår och idag till frukost och middag igen.
  
-  
 
 
Stack idag in till en träningslokal fylld av klätterväggar med Johan. Detta är något som jag önskar att Piteå hade; En stor lokal med klätterbara väggar och ett litet gym. Dessvärre blev det inte mycket dokumenterat från besöket då våra händer var så fyllda av kalk. Efter några timmar på väggarna så inser jag hur veka nypor man har alltså!
 
Idag/igår var det ju Black Friday här (den stora, galna rea-dagen, motsvarighet till mellandagsrea fast mycket sjukare) så vi har även hunnit in en sväng till Bellevue Square. Under min över ett år långa vistelse här så har jag hittills aldrig vetat om det, men idag upptäckte jag det: Det finns en butik som säljer svenskt lösviktsgodis!!! Det är dyrt, men ACK så värt! ca 4 hekto godis för 90 spänn!
 
 
3

My host dads poor Toyota Prius..

Är utan bil idag för att min värdfarsa kör "min" bil. Orsaken till det är att Josh spydde ner hela hans baksäte. Som bonus satt han och filmade allting också.
Ni som är känsliga för kräkljud, titta inte. "
 
I'm without a car today since my host dad is driving "my" car. The reason for this is that my host kid threw up in my host dads entire backseat. As a bonus he videotaped it all. If you're sensitive, dont watch.
 
 
1

Engagemang

Julen har redan börjat komma till grannkvarteret. Big time.
 Bara snö som saknas för att få det fulländat!