4

Min tredje familj

Imorse när jag kom ner på nedervåningen som en zombie klockan 06.50 så höll mina värdföräldrar på att skypa med en australiensk kille som kan eventuellt bli min ersättare den dagen jag far hem till Sverige igen. Trots att jag var helt borta i huvet så hann jag säga 'godmorgon' och av det lilla jag hann se just då så verkade det vara en trevlig typ.
 
Senare under dagen så blev jag taggad i ett inlägg på facebook av min värdmamma och överraskades av detta. När hon kom hem från jobbet var hon helt gråtfärdig och gav mig en fet kram. Jag kommer sakna denna värdfamilj så mycket den dagen jag väl far hem:
 
1

Kasst av mig

Förlåt för min förfärligt dåliga uppdatering senaste dagarna. Men ska sanningen fram så har det inte hänt ett skit i mitt liv här på ön. 

Det känns som att jag går runt med en ständig känsla av väntan. Härnäst är det ju en vecka i Hawaii med värdfamiljen den 15:e-22:a februari och sedan den 28:e så reser jag ner till Miami för att möta upp elva stycken piteåbor för den mest troligt roligaste tiden hittills av min tid här i 'murica.
 
Idag hade vi au pairmötet för januari-månad. Det blev ett möte på Safeco Field där Seattle Mariners har ett Fan appreciation-event där de låter människor få träffa spelare, gå ut på planen, prova kasta baseball-bollar osv osv.
 
Var rätt trevligt. Jag tog en enda bild dessvärre