0

Flight

Insåg just att efter imorgon så har jag varit här i min värdfamilj i fem månader. Tiden går stört fort!
 
Nu har både jag och Josh blivit friserade. Josh har en app på sin iPad där man leker frisör i en hårsalong, så han tyckte det var jättekul att bli klippt på riktigt för en gångs skull!
 
Nu är klockan 22.54 och ögonen börjar bli tunga, så nu ska jag ta ett litet ryck med packning osv så att allt inte går åt hvete imorn då det är avresa ner till Georgia. Som sagt, för att få ett humm över hur långt det faktiskt är så lägger jag upp denna igen:
 
Har nog aldrig tidigare rest så pass långt på egen hand. När man flög över till New York från Sverige så hade man ju ändå några andra au pairer med sig, men nu är jag all by myself! Ska bli kul att träffa gänget där nere!
 
0

Nighty

Jag blev igenkänd idag på frisörsalongen då jag gick in för att boka tid, dessvärre verkar det som att just massage-frisörskan som jag hade senast inte jobbar kvar där..
 
Istället för att sticka iväg tidigt och göra ett träningspass idag så fick jag mig en trevlig pratstund över Skype med mor, matte och en stor kram och massa slängkyssar av lillasyster som strax blir "stor", hon fyller nämligen 2 år nästa vecka!
Efter det såg jag sista perioden av Luleås överkörning av Linköping i ES då de säkrade minst en fjärdeplats i tabellen.
 
Nu på kvällen har jag varit och simmat och käkat med Josh och sedan bad han mig att sitta med honom då han skulle sova. Givetvis lyckades även jag somna där inne. Så nu sitter jag här med en banan i handen i ett halvvaket tillstånd och ska återgå till min egen säng så fort jag gjort min plikt att uppdatera bloggen. Josh slog för övrigt rekordet idag på Pac Man-maskinen på Bellevue Club!
 
 
Med reservation för stavfel, godnatters!
 
 
 
 
0

Mondayy..

Nu märks det att man är tillbaka i de vanliga rutinerna här hemma i Seattle. För lite sömn om nätterna och molntäckt himmel dygnet runt. Men på torsdag förmiddag så blir det flygplan igen och denna gång ner till Georgia. Så nu måste jag bara komma ihåg att tvätta lite kläder, klippa bort lockarna och svänga förbi posten och även göra bokningar för både Vancouver och ev. Chicago.  Hårklippningen lär ju inte bli några problem ifall jag kan gå till samma frisörska som sist, som gav massage och allt! 
 
Råkade efter Disneyland ut för en liten förkylning. Nu har jag ett skavsår på näsan för att jag snyter mig konstant. Ser ut som skit.