5

DÄREMOT dagens inlägg är mer glatt

för idag fick jag post!!!
 
Morsan berättade imorse att det lilla paket som jag skickade hem med diverse små julklappar äntligen har kommit fram. De ska dock vänta med att öppna det tills på måndag, då alla ungar är hemma.  
Jag hade dock inte räknat med att även JAG också just denna dag skulle få fram ett paket av dem. Jag, som inte kan vänta med att öppna paketet, sliter upp det direkt. Ut ur paketet trillar det ett helt gäng godispåsar. Underbara svenska godis. Redan där var jag ju rätt så nöjd. Men längst in i paketet ligger även där ett litet kuvert med mitt namn på. Inuti detta kuvert så är ett handgjort "scrapbooking"-kort som det nu kallas, gjort av morsan. På framsidan av kortet finns det en liten registreringsplåt och på insidan finns det en dikt:

 
Era underbara jävlar. Jag hoppar ju direkt på datorn och ser att reg. plåten tillhör en Honda Accord -91. Den tar jag mer än hemskt gärna emot då jag kommer hem! Ni ligger ju o sover nu så jag har inte kunnat kontakta er på annat sätt än att skriva på facebookchatten. Så imorn får ni se till att vara online på skypen så jag får ringa och tacka!!
 
Älskar er.
 
 
1 Mor:

Vi älskar dig!! ❤️

2 Magdalena:

Du har fått härligaste bilen att köra, jag saknar den fortfarande ibland!

Svar: Den ser riktigt fräsch ut faktiskt!! :D
Simon Engberg

3 Far o Eva:

Skypen är online ! :)

4 Matte:

Vi får hoppas på en bra sommar så du kan ha takluckan öppen :-)

Svar: Det hoppas jag också på! ;)
Simon Engberg

Ingen dålig present :)

Svar: Kan nog va den bästa hittills!
Simon Engberg