0

Update av livet

Vi fick besök igår av en av värdfarsans nära vänner från College som är på resande fot här i Seattle i veckan. Han och hans fru var för ett par år sedan på resa till Sverige. De spenderade två veckor i Stockholm och tydligen så var det två underbara veckor. För Joe, som han nu heter, blev helt kär i Sverige och vill en vacker dag flytta dit för att bo och jobba där. Han håller faktiskt till och med på att ta privatlektioner för att lära sig prata svenska. Så när vi skakade hand han och jag, så sa han "trevligt att träffas", med en rätt kraftig amerikansk brytning förstås. Men han kunde faktiskt en del standardfraser. Han gjorde sig ändå förstådd.
 
Emily har den här första veckan hemma i huset haft uppassning av en sjuksköterska per dag. Jag fick idag veta av värdmorsan, som skrattade rätt gott över saken, att hon fått förklara för varje sjuksköterska att "de högljudda ljuden är från Simon som spelar datorspel". För tydligen gapar jag på rätt bra då jag sitter och lirar CS med mina kompisar. En av sjuksköterska som inte hade blivit informerad om högljudda jag, hade flera gånger trott att  Emily ropade efter hjälp, då det i själva verket var jag som bara dog i CS eller nåt. Jag får nog tänka på hur jag låter i fortsättningen..!
 
För den kommande veckan ska jag agera hundvakt åt grannen och tjäna lite extrapengar och mest troligt blir det en tripp upp till Kanada nästnästa helg!
 
Josh har kommit in i någon konstig fas nu då han lägger sig och sover på golvet istället för i sängen. De senaste dagarna har han till och med legat ute i korridoren istället för i sitt rum.
Ifall någon vill se mer av den här fascinerande pojken så rekommenderar jag att lägga till simonengb på snapchat.