2

Gå Sverige

Eftersom jag är ledig lördag-söndag denna helg så jobbade jag denna fredag. Dessvärre slutade Josh skolan tidigt så jag var tvungen att fara hemifrån i MITTEN av Portugal-Sverige. Jag slog då igång en livestream på mobilen som jag hade liggandes i passagerarsätet då jag körde. På så sätt kunde jag hela tiden höra Lasse Granqvists kommentarer samt sitta och glo litegran i varje tillfälle jag fick med rödljus/trafikstockning. Tråkigt med 1-0 i baken. På tisdag kan jag se hela matchen. Då blir det vinst.


Satt ikväll och skummade igenom lite kanaler på TV:n och ser helt plötsligt att det på en kanal står "Beck" och tänkte att detta kan ju verkligen inte stämma. Tryckte mig in på kanalen och visst fan var det en gammal Beck-rulle från 1997. Ej besviken.
 
 
 
 
1 Emil:

Hej!

Hur är det med att använda mobilen där borta? Hur dyrt är det att skaffa ett kontantkort och får man med datatrafik? Hur har du det just nu?

/Emil

Svar: Tjena! har faktiskt ingen koll då mina värdföräldrar står för abonnemanget, men tror det är snarlikt med svenska priser ändå! Just nu har jag min datatrafik begränsad till ca 3GB/månad, så jag klarar mig gott och väl på det!
Simon Engberg

2 Ines:

Hej! Jag undrar vad du tycker om Seattle som stad? Jag funderar och har funderat länge på att vara Au Pair och då jag älskar kusten har också Seattle varit ett alternativ. Jag har hört att det regnar 340 dagar om året, är det sant? Regn får jag ju faktiskt nog av hemma i Göteborg. Roligt att läsa om din vardag!

Svar: Hallå! Ja här är det bara sol 25 dagar om året.. ;-) Haha nej då, vart du nu än hört det ifrån så stämmer det inte! Det regnar faktiskt mer i Miami än i Seattle per år! Somrarna här är underbara, men istället för att få snö på vintern så är det bara regn som kommer! Seattle som stad är rätt så perfekt i storlek! Det är en storstad, men inte För stor! Sen finns det ett enormt sportintresse här, vilket är ett stort plus om du är som jag! Kul att du läser min blogg förresten! :D
Simon Engberg