0

Magisk tur i luften för 98 spänn

Jag tänkte att slänga upp ett inlägg både igår OCH iförrgår med ett gäng bilder från i söndags då vi var och spelade paintball på Eastside Paintball Field. Men trots att snubben som knäppte kort på oss lovade att bilderna skulle vara uppe på deras facebook-sida redan söndagkväll, så har det inte hänt ett skit. Trist! Inge skoj o skriva om nåt Utan bilder ju. Men själva paintball-upplevelsen var jäkligt skoj. Några stycken fick ett par fina blåmärken, jag klarade mig bra med en liten träff i axeln bara. 
 
Idag följde jag och Joffrey med Antoine in till Seattle för en helikopter-tur runt hela Seattle. Hela kalaset skulle egentligen kosta $90 styck. Men tack vare ett presentkort han hade så behövde vi bara betala $15 styck. Alltså 98 kronor för att få åka upp i en helikopter. Det är ju ett rån egentligen. Så tack vare det var vi generösa med att dricksa föraren efter turen. 
 
Det var en helt perfekt dag för att flyga upp i luften. Full sol och molnfritt. Sommarn är dessutom inte så långt in så att det fortfarande finns snötoppar på bergskedjorna som går runt Seattle. Seattle är vackert.
(Sista kortet är på Bill Gate's hus vid vattnet. Riktigt dåligt fotat med tråkig solreflektion)