5

Next chapter

Då har jag nu tagit farväl av farsan och Eva efter en sjukt mysig vecka med både Boeings fabrik, Museum of Flight, Underground Tour, Space Needle och Cheesecake Factory där pappa visade prov på underbar engelska! (På musem of flight fanns de kvarvarade flygplan från bl.a. första och andra världskriget o även koreakriget. SJUKT coolt.)
 
Imorgon klockan 05.40 am så lyfter planet som ska ta mig till Washington DC och Baltimore där weekendcollegekursen ska äga rum. Maja och Anna som jag far dit med åker dit redan nu ikväll. Största problemet för mig var att få tag i någon människa som skulle orka kliva upp klockan 03.30 på morgonen för att skjutsa ner mig till flygplatsen. Jag gissar att karman är på min sida då jag varit snäll med några hemlösa i veckan. För en av mina vänner ska faktiskt kliva upp klockan 03.30 för att komma och hämta mig och skjutsa mig till Sea-Tac airport.
 
Som tur var behöver jag inte känna mig så elak som reser iväg imorgon då även farsan och Eva reser vidare. De far vidare till Montana där de ska spendera nästan en vecka i Yellowstone National Park innan de sedan far vidare till New York. Så de kommer ha två rätt bra veckor framför sig. Dessutom kommer jag ju träffa dem igen då jag far hem till Piteå i två veckors tid om mindre än 4 veckor!!
 
Det värmer verkligen i hjärtat då man nu fått höra av "alla mina fyra" föräldrar att de är både stolta och imponerade över att jag tog steget att fara hit och över vad jag sysslar med. Sånna komplimanger hade bara runnit rakt igenom ifall jag var Simon Engberg, 15 år. Men jag gissar att man får en annan syn på saker och ting då man far iväg så här på egen hand. Man får mer perspektiv på saker och ting och definitivt bättre självinsikt.
 
Mitt nästa inlägg lär nog inte komma föräns på Tisdag då jag är hemma i Seattle igen. Jag lär väll istället twittra och instagramma då jag bara har mobilen med mig!
Ni får alla ha det så underbart tills dess. Vad ni än gör, var ni än är!