1

Teatro Zinzanni

Värdpappan till en au pair här i Seattle är executive producer på Teatro Zinzanni och i samband med Thanksgiving så tänkte han ge ett stort tack till au pairer här i området. Han gjorde detta genom att lova ut 12 st biljetter till deras show för $25 styck. Originalpriset för denna middagsshow är $150... och jag förstår nu verkligen varför!
 
I detta paketet får man en fem-rätters middag samt en sjukt bra föreställning på tre timmar. Showen innehöll imponerande akrobatik, komedi, skådespeleri, sexskämt och galen underhållning. De använde sig även mycket av publiken och drog upp lite random människor för att göra diverse saker.
 
Jag tror detta var första gången någonsin jag var på en middag bestående av fem rätter. Varenda en av dem var dessutom riktigt bra. Att vi fick gå på detta för $25 är ett RÅN. 
 
Dessvärre fick man inte ta kort där inne och man fick inte ens använda mobilen. Detta just eftersom publiken är en del av showen hela tiden. Så jag får helt enkelt bjussa på några bilder tagna direkt från google för att visa hur det såg ut:
 
 

Vilken upplevelse :)