0

"Jag har varit med i en film med Dwayne Johnson"

Klockan är 21:32 och jag ligger redan i sängen. Detta har inte hänt sedan några månader/år tillbaka. Att somna kring 12-slaget och stiga upp kring 6.30 för att sedan gå runt i några timmar och åka karuseller tar på krafterna.
 
Idag var första dagen på Universal. Mina höga förväntningar är definitivt infriade. Revenge of the Mummy och Transformers 3D är mina favoriter såhär långt. Imorgon ska vi göra andra delen av parken som bland annat innehåller Spiderman och Harry Potter som är riktigt omtalade.
 
I en av stationerna på Universal så gör de en "film". De hela börjar med att de fyller upp ett helt rum med människor där de väljer ut skådespelare som ska vara med i kortfilmen. Totalt behövdes det 8 stycken från publiken. När sju stycken hade valts och de behövdes en till som skulle spela en rädd karaktär och direktören frågade efter en sista skådespelare så pekade min värdmorsa lite diskret på mig som stod nästan längst bort i ett hörn. Givetvis så såg ju den här killen det och vinkade upp mig på scenen. Därefter fick vi åtta lite snabba direktiv om vad var och en utav oss skulle göra. När vi alla skulle gåra "vår" del av kortfilmen så skickades vi ut på scenen inför alla, en efter en, för att utföra vilken roll vi nu än fick. Mig stoppade dem ner i ett grönt bollhav som funkar som en green screen. När de rullade ut mig på scenen så riktades det en kamera i mitt ansikte och jag fick direktiv att försöka se så rädd ut som möjligt. Så jag satt o skrek lite och vinkade med händerna. Efter vi alla hade gjort våra roller så gick vi vidare till ett rum där hela publiken fick vara skådespelare och vara med om en tunnelbaneolycka innehållande massor av katastrofer. Det är svårt att förklara utan att göra texten för lång (vilket blir jobbigt att läsa): men i slutändan av allt detta så klipptes det ihop en några minuter lång kortfilm där Dwayne "The Rock" Johnson var med och räddade världen.
Scenen där jag var med så hade det förvandlat det gröna bollhavet till vatten så att det såg ut som att jag höll på att drunkna och skrek på hjälp. 
Hade de inte haft video- och fotografieringsförbud där inne så hade jag filmat detta och lagt upp på bloggen!!
 
 
Jag glömde ju posta bilden av mig och jocke igår på bloggen, vi bjuder på en gunshow från poolen på vårt hotell: